Cele mai bune Frigărui de porc la cuptor – Marinada este cheia acestei rețete

Ingrediente:

  • 2 kg carne de porc
  • 3 linguri condimente
  • piper negru măcinat
  • 5 cepe
  • 2 lingurițe sare
  • 1.5 kg roșii marinate

Mod de preparare:

1. Pentru început, spălăm și curățăm carnea. Cu ajutorul unui cuțit, o tăiem bucățele mici.

2. Ceapa o tăiem rondele pe urmă o condimentăm cu sare și piper.

3. Într-un bol, adăugăm carnea pregătită anterior. Condimentăm după preferințele dumneavoastră, adăugăm ceapa și amestecăm foarte bine.

4. Adăugăm roșiile marinate (cu tot cu suc). Amestecăm bine, acoperim vasul cu o folie de plastic și punem carnea la frigider pentru 2-3 ore.

5. Turnăm apă fierbinte peste bețisoarele de frigărui, pentru a nu se arde.

6. Scoatem carnea de la frigider, înfingem carnea pe bețișoare și le aranjăm într-un vas yena. Adăugăm puțina apă.

7. Coacem în cuptor la temperatura de 200 de grade, timp de 30 de minute. După 20 de minute, întoarcem carnea pentru a coacere uniformă.

Loading...