Nu ai suficient timp pentru a gătit? Încearcă aperitivul cu bacon și brânză de vaci, gata în 10 min

Ingrediente:

  • 600 g bacon
  • 1 kg brânză de vaci
  • 4 linguri făină
  • 4 ouă
  • mărar
  • 4 căței de usturoi
  • sare, zahăr

Mod de preparare:

1. Într-un bol, adăugăm brânza și făină. Amestecăm cu ajutorul unui mixer, pe urmă adăugăm ouăle și mărarul tăiat mărunt. Amestecăm totul foarte bine până la omogenizare.

2. Adăugăm usturoiul zdrobit, condimentăm cu sare și piper și amestecăm foarte bine.

3. Din umplutura pregătită anterior, formăm biluțe. Din două felii de bacon, formăm o cruce. În mijloc, adăugăm o bilă de umplutură, pe urmă o acoperim cu marginile rămase libere. Procedăm la fel cu restul de umplutură și felii de bacon.

4. Prăjim pachețelele într-o tigaie încinsă cu ulei.

Poftă bună!

Loading...