Rețetă originală și gustoasă – Cartofi acoperiți cu carne tocată și cașcaval

Ingrediente:

  • 2 kg cartofi
  • 4 cepe
  • 1400 g carne tocată
  • 6 roșii
  • 400 g cașcaval
  • 500 g maioneză
  • sare, piper

Mod de preparare:

1. Pentru început, cu ajutorul unui cuțit, tăiem cartofii rondele subțiri.

2. Ceapa o tăiem jumătăți, pe urmă rondele.

3. Într-un bol, adăugăm cartofii și ceapa. Amestecăm bine, pe urmă condimentăm cu sare și piper. Adăugăm maioneză după bunul plac și amestecăm foarte bine.

4. Pentru montaj, într-o tavă de copt, adăugăm uniform un strat de cartofi, pe deasupra adăugăm un strat de carne tocată și maioneză.

5. Adăugăm un strat de roșii tăiate rondele iar la final, tapetăm totul cu maioneză.

6. Coacem la temperatura de 180 de grade, timp de 30-40 de minute. La final, adăugăm cașcaval dat prin răzătoare.

Poftă bună!

Loading...